Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Beste collega sommeliers,

Sinds enkele jaren organiseert onze vereniging VVS  i.s.m. de Belgische Sommeliergilde de wedstrijd voor Beste Sommelier van België.

UITNODIGING BESTE BELGISCHE WIJN 2017

Aan de leden van de VVS.

UITNODIGING BESTE BELGISCHE WIJN 2017
De Vereniging Vlaamse Sommeliers en de VZW Belgische Wijnbouwers hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op de masterclass Belgische wijn en op de uitreiking van de medailles naar aanleiding van de verkiezing 
“Beste Belgische Wijn 2017”.

Finalisten Beste Sommelier van België 2017-2018 bekend

Op maandag 25 september ging in het bezoekerscentrum van Brouwerij Duvel in Puurs, de halve finale door voor Beste Sommelier van België / Best Sommelier of Belgium 2017-2018. Deze wedstrijd is een gezamenlijke organisatie van de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers.