Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Noteer alvast in uw agenda:

Beste Belgische wijnliefhebber,
  

Met veel plezier kondigen we u aan dat de voorbereidingen voor de vierde editie van de Wijnronde volop aan de gang zijn. Ook dit jaar sloegen we de handen in elkaar om onze Belgische pareltjes hun verdiende plaats in de spotlights te bieden. Na het succes van drie voorgaande edities trekt de Wijnronde dit jaar naar Wallonië. We begeven ons naar de Côtes de Sambre et Meuse, de prachtige streek rond Dinant. Het evenement zal doorgaan op 21 mei in plaats van, zoals de voorgaande jaren, op 1 mei. Benieuwd wat u van de dag kan verwachten?

Proficiat, Lisa!

Met de titel:  Young Sommelier Award of Excellence.

Voor het artikel zie de link hieronder:

Roda l

De openingsdegustatie van de VVS was een voorsmaakje van wat er ons in dit feestjaar nog allemaal te wachten staat. Het was top!
Wij danken Mevrouw Arancha Busnadiego van wijnhuis Roda in Rioja, Bram Lemmens van La Buena Vida en ook Hotelschool Ter Groene Poorte.