Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

LIDGELD 2015

Is jouw lidgeld reeds betaald?

Lisa De Clerck zaakvoerster van 't Jong Gerecht in Brugge, is verkozen tot beste sommelier van onze provincie.

De wedstrijd 'Sommelier of the Year' is georganiseerd door de Kortrijkse firma Meyhui en de culinaire jaargids Foodprint1213. De organisatie selecteert per provincie een aantal uitmuntende sommeliers. De consumenten mogen hun 'favoriet' aanduiden. Een jury van collega-sommeliers wijst op 16 maart de nationale winnaar aan: de 'Sommelier of the Year'.

VVS-studiedag voor 8 specialisatiejaren Drankenkennis met Jeanette Van der Steen en Martin Bacquaert

Thema dit jaar: Belgische wijnen

Op 26, 27 en 28 januari genoten 80 studenten (PIVA, Spijker, Stella Maris, Sint-Niklaasinstituut, Stella Matutina, VTI Leuven, Ter Duinen en Ter Groene Poorte) van de interessante uitleg en de lekkere wijnen van Château Bon Baron en Entre-Deux-Monts. Dank aan Jeanette en Martin. Dank aan de gastvrije scholen.

Limburgse wijn in toonaangevend Frans wijntijdschrift

Het toonaangevende Franse wijntijdschrift La Revue du Vin de France is de grens overgestoken om België te verkennen en Belgische wijnen te proeven. Ze doen daarvoor twee wijnhuizen aan, alle twee in Limburg.

Jongste sommelier in driesterrenzaak ter wereld.

Dries Corneillie, een 21-jarige wijnkenner die het al schopte tot hoofdsommelier bij het Zedelgemse Hertog Jan, is door de  Vereniging Vlaamse Sommeliers verkozen tot de beste jongere van het jaar. Hij is de jongste sommelier in een driesterrenzaak ter wereld.

Vacatures.

Wijnhuis Feys-Vanacker is op zoek naar een sommelier én een winkelverantwoordelijke.
Meer info via onderstaande link.

Prettige feestdagen!

De voorzitter en het bestuur van de vereniging voor Vlaamse sommeliers wensen u van harte:

Prettige Feestdagen!