Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

BESTE SOMMELIER VAN BELGIË 2014-2015

De wedstrijd Beste Sommelier van België wordt georganiseerd door de Gastronomische Club ProsperMontagné, de Vereniging Vlaamse Sommeliers en de Belgische Sommeliersgilde.

De wedstrijd bestaat uit drie delen:

Nieuwe AOC

L’appellation « Terrasses du Larzac » vient d’être officiellement reconnue par le Comité National de l’INAO du 26 juin. A partir du millésime 2014, les 5 coopératives et 60 caves particulières de ce terroir pourront désormais étiqueter leurs vins « AOC Terrasses du Larzac ».

Persbericht: Naar één grote sommelierwedstrijd in België

 

 

 

17 juni 2014

 

 

Drie belangrijke verenigingen organiseren samen nationale sommelierwedstrijd

De wedstrijd die op zoek gaat naar de beste sommelier van België wordt voortaan samen georganiseerd door de Gastronomische Club Prosper Montagné, de Vereniging Vlaamse Sommeliers en de Belgische Sommeliersgilde.

 

 

Willem Van Den Broeck aan de slag bij Noma!

11/06/2014 811
Als sommelier werken in het beste restaurant ter wereld. Het is een droom die uitkomt voor Willem Van Den Broeck. De jonge wijnkenner baat nu nog een restaurant uit in Antwerpen, maar binnenkort verhuist hij naar Kopenhagen om er te werken bij Noma.

CHILEAN OLIVE OIL

 

HOW VERGIN IS YOUR EXTRA VERGIN

De Ambassade van Chili heeft een exclusieve Masterclass over Chileense olijfolie georganiseerd op maandag 26 mei.  De aanwezigen met nogal wat VVS-leden hadden de mogelijkheid om een breed gamma van olijfoliën te ontdekken uit het lange, uitgestrekte land waarnaar velen verwijzen als het paradijs voor Chefs en fijnproevers ter wereld.

Patrick Devos heeft alle creativiteit bovengehaald en top creaties laten proeven.

Het was ECHT genieten!