Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Over foodpairing Chili en Mas De Daumas Gassac

Deze workshop ‘Foodpairing’ werd georganiseerd door pro CHILE, het promotiebureau voor Chileense producten  in samenwerking met de VVS en ging door bij Philippe Van Gele (Philacasa) te Deurle.

Mas de Daumas Gassac

De degustatie in Hotelschool Spermalie van het huis Mas de Daumas Gassac was bijzonder geslaagd! Bedankt! Het verslag van deze degustatie staat in de ledenzone.

Proficiat Sepideh!

Sepideh is voor Gault Millau de sommelier van het jaar.

Follow up Foodpairing Ontdek Chileense Terroirs

ProChile en VVS wil u graag bedanken voor uw interesse en deelname aan ons evenement vorige week bij PhilaCasa.
We hopen dat u ervan genoten heeft en we zouden u graag uitnodigen om de foto's te bekijken die tijdens de receptie werden genomen.

Vijf Platter's sterren voor Spioenkop 1900, dit is Belgisch. Proficiat!

Dit weekend niet anders dan één grote glimlach op het gezicht van Vlaams wijnmaker Koen Roose (39). Hij mocht namelijk voor zijn Spioenkop '1900' 2012 Pinot Noir vijf sterren ontvangen in de nieuwe Platter's wijngids 2014, zeg maar 'de Bijbel van de Zuid-Afrikaanse wijnen'. Het harde werk van de afgelopen jaren, en zijn vastberadenheid om zijn wijndomein in de Kaap op de kaart te zetten, werpen vruchten af.

Proficiat Aristide! Three make it through latest Master Sommelier exams

The Court of Master Sommeliers has welcomed three new members, but several times that number failed to get past the body's strict examination policy. Those now able to add MS to their names are UK-based Katherine Larsen, of Zuma in the UK, Belgian sommelier Aristide Spies, who came third in the last world sommelier competition, held in Tokyo, and Sebastien Crowther from Australia, who devised an award-winning wine list at the Royal Mail hotel restaurant in Victoria.

Beste Collega’s van VVS

November 2013 zal in onze vereniging herinnerd worden als de maand met ongelooflijk interessante proeverijen; ontmoetingen met wijnbouwers en tal van andere schitterende belevenissen.