Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

VVS- lid Yanick Dehandschutter

VVS-lid, oud-leerling van Hotelschool Ter Groene Poorte Yanick Dehandschutter wint op zondag 13 oktober de Wedstrijd “Beste Sommelier van België 2013 – Sommelier Trophy” een organisatie van de Gilde van Belgische Sommeliers te Brussel.

Huldiging José op focus WTV

José Lemahieu uit Elverdinge is door Vino Magazine verkozen tot Belgische WINE PERSONALITY OF THE YEAR of Wijnpersoonlijkheid van het Jaar.

Beste Belgische Wijn

Ja! Ze zijn er nog altijd en het gaat zeer goed met de Belgische wijnbouw. Ik mocht mee proeven op deze verkiezing van zoveel moois (in het glas) met een prikkel of bubbel.

Des traces de pesticides dans tous les vins selon l'UFC-Que Choisir

Vin bio ou pas, grands crus ou vin de table : sur un banc d'essai de 92 bouteilles de vin, l'association de consommateurs UFC-Que Choisir affirme avoir décelé des traces de pesticides dans toutes les bouteilles analysées, sans exception. Rien d'alarmant cependant, les quantités restent nettement inférieures aux seuils de toxicité.

De VVS in het nieuws!

Meer en meer restaurants zetten Belgische wijnen op de kaart. Dat is logisch, want ze worden elk jaar beter. Dat bleek toch op de jaarlijkse wijnwedstrijd van de vereniging van Vlaamse sommeliers in Brugge. Daar kozen ze de beste Belgische wijnen.

Persbericht beste Belgische wijn

Persbericht beste Belgische wijn (via de Vereniging van de Vlaamse Sommeliers)
Betreft: beste Belgische Wijn van het jaar 2013