Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

Bedankt Yanick en Joachim!

Mooie degustatie van de Vereniging voor Vlaamse Sommeliers . - Wijnen uit Zuid-Afrika, deskundig gebracht door twee jonge collega's, Vlaamse wijnbouwers daar inclusief.

Een artikel van VVS lid Jean Marie De Baene

Zaterdag trokken we richting Flanders’ Winefields en meer bepaald naar Westouter en het Domein Entre Deux Monts. Geen loopgraven daar of dodenakkers. De oorlog bleef achter de heuvel en werd alleen met verdwaalde mortieren bestookt.

VVS studiereis Catalonië

Ons eerste huis is niet van de minste, we waren pas volgende week verwacht dus lichte paniek huize Gramona. Het wachtglaasje Gramona imperial zet onmiddellijk de toon! Enorme finesse en diepgang, dit beloofd ...

Wijnproductie in Vlaanderen in stijgende lijn

Er wordt in Vlaanderen meer en meer wijn verbouwd. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) op een schriftelijke vraag van Matthias Diependaele (N-VA).

Na witte, rode en rosé wijn nu ook oranje wijn

“Vins oranges”… le terme nous viendrait des États-Unis, où ces vins de quatrième couleur rencontrent un certain succès depuis leur introduction en restauration aux alentours de 2009. Et ils sont de plus en plus présents en France.