Gebruikerslogin

Wachtwoord vergeten?

VOLZET! Californische wijnen ism Winewise én California Wines.

 

Uniek om verschillende redenen. Ten eerste omdat we als Vlaamse Sommeliers de Californische wijn nog nooit eerder zo in de kijker hebben gezet.

Ten tweede omdat we hiervoor voor het eerst samenwerking met twee partners van onze vereniging: trouwe partner WineWise én nieuwe partner California Wines.

Hierdoor zal iedereen die ingeschreven is deel uitmaken van het Capstone Level 1 programma dat beide partners samen organiseren. Capstone is het studieprogramma van het California Wine Institute en bestaat uit 4 niveaus.  Het eerste niveau bestaat uit een online gedeelte van enkele uren, gevolgd door de degustatie in Brugge. Iedereen die het online gedeelte en de tasting heeft gevolgd zal een officieel certificaat ontvangen. De degustatie in Brugge zal bovendien een extra selectie flessen bevatten die niet behoren tot het standaard proefgamma van het Level 1 programma. Zeker de moeite dus! 

Meer info vind je  op: https://winewise.be/opleidingen/capstone-level1/

Uniek ook omdat we een tweede proefmogelijkheid aanbieden op maandagavond 27 februari 2023 in de lokalen van WineWise te Antwerpen. Dit biedt voor een kleinere groep de mogelijkheid toch deel te nemen wanneer dat op woensdagmiddag in Brugge niet kan.

Belangrijk: schrijf je in voor maandag 24 oktober. We hebben nog even werk om voor elk van jullie een account te maken voor de online-cursus! Kom je graag op 27/2 laat dan even een mailtje op tsegers@gmail.com. Ik contacteer je nadien met praktische info.

Hope to 2 cu soon!

Het bestuur.

Praktisch:

  • Tijdstip: woensdag 16 november van 15u30 tot 18u30
  • Locatie: Green Park Hotel - Chartreuseweg 20, 8200 Brugge
  • Trek gewapend ten strijde, vergeet dus je proefglazen en spuwemmer niet!

 

 

 

 
 
 
 
Terug naar het overzicht